Ανακοίνωση του νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί φίλοι,

Ως νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Βελισσαρίου (Α.Ο.Β.), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις σκέψεις μας και τις κινήσεις που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε, ώστε το σωματείο μας να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη του αίγλη.

Βασική μας αρχή είναι ότι στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο πρώτιστος στόχος πρέπει να είναι η ενασχόληση των παιδιών της περιοχής με τον αθλητισμό.

Προτεραιότητά μας είναι το Δημοτικό Στάδιο Βελισσαρίου “Γ. Μπέκας” να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σεισμοπλήκτων και τη δημοτική αρχή. Το νέο αθλητικό κέντρο προβλέπεται να περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου 8×8 και γήπεδο μπάσκετ.

Για την επίτευξη του στόχου μας η συμπαράσταση σας κρίνεται απαραίτητη. Γι’ αυτό καλούμε τα παλιότερα μέλη για επανεγγραφή, αλλά και νέους φίλους για εγγραφή.

Ως εγγεγραμμένα μέλη του ομίλου, θα ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται, θα συμμετέχετε με δικές σας ιδέες και προτάσεις, θα καταθέτετε τις απόψεις σας, και φυσικά θα λαμβάνετε μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις του Α.Ο.Β. όπου παίρνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. 

Με τη συμμετοχή όλων μας θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να φτιάξουμε το Βελισσάριο που όλοι ονειρευόμαστε.

 

Το Δ.Σ. του
Α.Ο. Βελισσαρίου